В Україну наступного тижня, з 14 жовтня, станеться сильне похолодання. Подекуди температура повітря опуститься до -5 градусів, і навіть випаде сніг із дощем.

Похолодання прийде до всіх регіонів України. Просто подекуди воно буде не таким сильним.

У західних областях у середині тижня температура повітря опуститься до +5 градусів, а вночі -2 градуси. При цьому небо буде доволі ясним. До кінця тижня, зокрема в неділю, 20 листопада, стовпчики термометрів піднімуться до +11 градусів, зате почнеться дощ.

У Києві похолодання буде сильнішим. 17 листопада температура повітря вдень опуститься до 0 градусів, а вночі – до -3 градусів. 18 – 19 листопада місцями можливий сніг із дощем.

Найхолодніше буде на Сході України. Там синоптики прогнозують до -3 градусів вдень та -5 градусів вночі. Морози пануватимуть майже весь тиждень, окрім понеділка, 14 листопада. У середу у регіоні можливий сніг.

У південних областях традиційно буде тепліше. Мінімально температура повітря опуститься до +5 градусів, і лише на один день – 16 листопада. Після цього повітря почне прогріватись, і вже 19 листопада світитиме сонце, а термометри покажуть +14 градусів.

Читайте також:

"Це рівень": стало відомо, хто заради ЗСУ скуповує найцінніше в українських артистів

Каркання ворон обіцяє лихо: свято 9 листопада 2022 року. Головні традиції, повір'я та заборони