Усіх жителів нашої країни попередили, що 9 листопада практично по всій Україні будуть аномально-густі тумани. Насамперед необхідно бути обережним автомобілістам, оскільки за такої погоди відбувається дуже багато аварій.

Цю інформацію надали на порталі новин «РБК-Україна».

За прогнозами синоптика, всім українцям, 9 листопада, необхідно бути максимально обережними. Це пов'язано з тим, що по всій Україні очікується дуже густий туман, через що видимість складатиме до 500 метрів.

В Укргідрометцентрі зібралися професійні синоптики та звернулися до українців, повідомивши: «Вночі та вранці 9 листопада у більшості областей туман, видимість 200-500 м. І рівень небезпеки жовтий».

Також українців попередили про те, що початок першого місяця зими буде досить прохолодним. На заході України йтиме сніг уже з 1 грудня, а ось уже через тиждень засипле й решту України.

Ще українцям рекомендується готуватися до важкої зими, оскільки проблеми з інфраструктурою поки що не повністю вирішені. Є ймовірність того, що у Києві вже у грудні температура повітря провалиться до мінус 15 градусів.

Крім цього, є інформація про те, що біля української антарктичної станції "Академік Вернадський" було зафіксовано новий сніговий рекорд. У тих місцях рівень снігу досягав висоти понад 3 метри.

Читайте також:

У листопаді погода потішить черговою хвилею потепління: синоптики назвали дати

Пора в'язати шкарпетки та купувати термоустілки: українцям розповіли, якою буде погода до кінця листопада

Заморозить усю Україну: синоптик розповів, чого чекати від погоди