Багато хто, напевно, в курсі, що алкоголь - підступна штука. Почуття веселощів може раптово перетвориться на неадекватність або навіть гірше. Щоб не потрапити в неприємну ситуацію в компанії, експерти вирішили розповісти, як пити алкоголь і не переборщити.

Цю інформацію розмістили на порталі «Alcomag»

Насамперед при застіллі потрібно вибирати правильні закуски. Щоб не давати додаткове навантаження на печінку при питті алкоголю, бажано їсти рослинну їжу та ту їжу, яка багата на вітамін С. Також рекомендується звертати особливу увагу на холодець і заливну рибу.

Щодо жирних страв, то їх краще з'їсти до початку пиття алкоголю. Це допоможе вашому шлунку пом'якшити та уповільнити дію алкоголю.

Крім цього, запиваючи алкоголь солодкою або газованою водою, ви робите собі лише гірше. При такому злитті дратується слизова оболонка. Краще замінити ці напої соком чи компотом.

Якщо людина вирішила використовувати сорбенти для поглинання токсинів, наприклад, активоване вугілля, потрібно врахувати, що після декількох годин обов'язково потрібно полегшитися, інакше препарат почне повертати в організм весь раніше випитий алкоголь.

Крім цього, фахівці у сфері здоров'я рекомендують вживати алкоголь раз на тиждень та у невеликих кількостях.

Читай також:

Як визначити по людині, що вона стала прихованим алкоголіком: прості способи

Абрамович та Вязьмікін, які втекли до Монако, наживаються на українських виробниках алкоголю та тютюну – ЗМІ

Справжня броня: названо напої, що відновлюють печінку після алкоголю.

"Зменшує інфаркти": Комаровський назвав безпечну дозу алкоголю