У столиці України трапився нещасний випадок в одній із шкіл у центрі міста. Повідомляється, що в пожежа сталася на вулиці Джона Маккейна, Печерський район.

Відповідну інформацію надали на порталі новин «Оглядач»

Жителям Києва повідомили, що 7 листопада на Печерську сталося займання в одній із навчальних закладів. У прес-службі столичної Державної служби з надзвичайних ситуацій сказали, що цей інцидент трапився на вулиці Джона Маккейна. Також стверджується, що дзвінок до пожежної служби надійшов близько 15.00.

Пожежа у київській школі
Пожежа у київській школі

"Після прибуття, бійці встановили, що спалах стався в кабінеті медсестри на 1-му поверсі. О 15:25 пожежу ліквідовано на площі 3 кв. м. Персонал і дітей було евакуйовано до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів. Проте рятувальники перевіряли приміщення на наявність людей та виробляли випуск диму з верхніх поверхів", – заявили в ДСНС.

Пожежа у київській школі
Пожежа у київській школі

Крім цього, є безліч кадрів з місця події і можна побачити, як оперативно працює наша пожежна служба. На превелике щастя, постраждалих під час пожежі в школі не виявлено.

Також у Печерському районі, 3 жовтня, спалахнула електрощитова в одному з житлових будинків. Під час гасіння пожежі було виведено близько 10 осіб, щоб вони перебували у безпеці.

Читайте також:

У мережі показали дуже незвичайний пожежний автомобіль, створений на базі легковика

Бавовнятко відвідав Пушиліна: Донецьк здригається від вибухів, почалася потужна пожежа. Відео

Бумеранг за українців: у РФ сталася масштабна пожежа у кафе. Багато загиблих