Ось які імена носять підкорювачі жіночих сердець.

Валентин

Ім'я святого покровителя всіх закоханих наділяє своїх власників пристрасною та романтичною натурою. Валентин енергійний і сильний, він закохує представниць прекрасної статі з першого погляду.

Давид

Ім'я Давид у перекладі з івриту означає "коханий" і це говорить багато про що. Давид має безліч шанувальниць, а про своє багате особисте життя може знімати серіали.

Разом з тим сім'я для чоловіків з ім'ям Давид - це те, заради чого вони живуть. Він довго і вибагливо вибирає супутницю життя. Розуміючи відповідальність цього кроку, всіляко відчуває обраницю. Однак, переконавшись в тому, що це вона, Давид буде все життя "носити на руках" свою обраницю. Дуже любить дітей, але кохана дружина завжди стоїть для нього на першому місці.

Ігнат

Ігнат дуже пристрасний чоловік. І хоча він щиро бажає налагодити особисте життя, але недолік почуттів, невміння доглядати за жінкою не дозволять йому завоювати її серце.

Шлюб можливий з давньою знайомою, однокласницею, однокурсницею, сестрою одного. Сприятливий союз з Августою, Агнією, Килиною, Євгенією, Оленою, Єфросинією, Лідією, Маргаритою, Ольгою, Фаїною. Негативні відносини можуть скластися з Антоніною, Броніслава, Зінаїдою, Наталею, Раїсою.

Максим

Максим привабливий і харизматичний, протилежну стать тягне до нього магнітом. До вибору супутниці життя чоловік, як правило, підходить із великою відповідальністю, шлюб для Максима – це серйозний крок, до якого треба підходити обдумано.

У стосунках із жінками – яскравий імпровізатор та фантазер. Окрилений пристрастю він готовий на найнесподіваніші романтичні вчинки: заспівати серенаду під вікном або зробити пропозицію, стоячи на колінах у самому неналежному місці. Кохана Максима ніколи не скучить поруч із ним.

За темпераментом Максимам підійдуть представниці таких імен як Світлана, Ніна, Лідія, Раїса, Зінаїда та Маргарита. Яскраві, емоційні стосунки очікуються з Юлією. Складнощі у шлюбі можуть виникнути з Любов'ю, Антоніною та Ольгою.

Роман

Роман романтичний, але на його залицяння претендують багато жінок одразу, тому Роману, як правило, вдається крутити кілька романів одразу. І правда, красивий від природи, він повністю впевнений у собі, а тому наполегливо домагається поставленої мети. Чарівний і мужній, Рома стає мрією багатьох дівчат.

Чоловік з таким ім’ям влюбливий і рано жениться. Його обраниця повинна бути готова підлаштовуватися під непростий характер свого чоловіка. Роман вірний дружині. Він чимало часу проводить в колі сім’ї, приділяючи багато уваги вихованню дітей.

Читайте також:

Цей день настав»: Леся Нікітюк показала свого коханого

Нехай заздрять: Надя Дорофєєва показала пустощі в ліжку з коханим Мишком

Кохання всього її життя: Софію Ротару побачили на цвинтарі у Києві. Фото