Співачка Надя Дорофєєва приголомшила своїх шанувальників новиною про розлучення з Володимиром Дантесом. Гучна заява прозвучала на тлі першого шоку від початку війни з Росією, і спочатку люди думали, що це саме через військовий стрес зіркове подружжя вирішило розлучитися.

Але найімовірніше причина була в іншому, і тоді ж заговорили про те, що Дорофєєва вже зустрічається з іншим чоловіком. Більше того, цей чоловік був другом сім'ї. Згодом Дорофєєва перестала приховувати нові стосунки, і зізналася перед шанувальниками, що вона закохана у Михайла Кацуріна – музичного виконавця та відомого київського ресторатора.

Пара тривалий час не афішувала свої стосунки, і не публікували спільні знімки у соціальних мережах. Через час, коли галас вщух, молоді люди перестали ховатися від публіки.

Так у Instagram Наді Дорофєєвій все частіше миготять знімки з її коханим. А нещодавно співачка опублікувала у Instagram-stories відео, на якому Кацурін лежить на ліжку, грає мелодію на гітарі та співає якусь пісню для Дорофєєвої. Наприкінці відео, Кацурін зізнається Наді у коханні.

На жаль, на відео співачка не показала, що вона відповіла на визнання, але тут все й так очевидно, оскільки молоді люди щасливі та багато часу проводять разом.

До речі, шанувальники Дорофєєвої не засуджують співачку, а навпаки, радіють за неї і бажають щастя парі в подальшому спільному житті.

Скріншот зі сторінки Наді Дорофєєвої в мережі Instagram

Читайте також: