На сьогоднішній день виникає дуже часте питання, в якому йдеться про погоду і якою вона буде цієї зими. У зв'язку з непростою ситуацією на території України наші жителі готуються до дуже непростої зими. Українські синоптики вирішили розповісти, до чого готуватися вже через місяць.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Главред»

Повідомляється, що зима вже визначила свій характер. Швидше за все, вона буде досить холодною та сніговою, що говорить про труднощі, особливо в нинішні часи, коли є серйозні проблеми з критичною інфраструктурою.

Є статистика, яка говорить про те, що зима стає все холоднішою, тоді як теплі дні стають минулим.

За прогнозами синоптиків, початок цієї зими буде з мінусовою температурою навіть у денний час. А вже з середини грудня очікуються сильні морози по всій території України, навіть у Києві температура провалиться до позначок -15 градусів нижче нуля.

Також варто приготуватися і до снігового покриву, оскільки опадів у вигляді снігу буде багато. Вже з початку грудня на території західної України буде сніг, а з другого тижня засипле й решту України.

Потрібно серйозно поставитися до того, що початок наступного місяця буде з мінусовою температурою. Українцям наполегливо рекомендується бути готовими до холодів і не ігнорувати прогнози синоптиків.

Читайте також:

Пора в'язати шкарпетки та купувати термоустілки: українцям розповіли, якою буде погода до кінця листопада

Нічні морози та денна спека: українцям розповіли, якою буде погода на початку листопада

Заморозить усю Україну: синоптик розповів, чого чекати від погоди