Нещодавно радник глави офісу президента України Михайло Подоляк заявляв, що Київ зараз не має "ніяких мотивів" вести мирні переговори з Москвою, адже це означатиме лише одне - що Росія виграла. За його словами, "ціна, яку зараз Україна платить, набагато вища, ніж можливість припинити вогонь". А напередодні тему переговорів несподівано знову озвучили в Офісі Президента.

Так, 5 листопада у Twitter радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк написав, що "долю війни в Україні визначать не переговори, а важке озброєння".

Як учасник української делегації для переговорів з Росією він назвав марки західних танків і РСЗВ.

"Єдино можлива делегація для переговорів з Росією має складатися з Abrams, Leopard, Marder, HIMARS. Місце зустрічі - найбільш східна точка міжнародно визнаних кордонів України", - написав радник голови ОП.

Нагадаємо, що незважаючи на заяви керівництва Російської Федерації про готовність до переговорів, Кремль постійно висуває лише ультиматуми. На думку української сторони, за таких умов врегулювання конфлікту дипломатичним шляхом неможливе.

До речі, 30 вересня 2022 року президент України Володимир Зеленський заявив, що Україна не проводитиме жодних переговорів із Росією, доки президентом країни є Володимир Путін.

Читайте також:

Леголас із Лихолісся зацінив би: у мережі показали "нову" зброю башкирських окупантів

Їхали до Жешува: у Польщі сталася ДТП з українцями. Дитину врятувати не вдалося

Вийшли самі на себе: Небензя в ООН засудив агресію проти України