Повномасштабна війна Росії з Україною триває вже вісім місяців. За цей час була велика кількість перемог та поразок, люди втратили багато, і здобули чимало, але так чи інакше ніхто з нас не буде таким, як і раніше.

Окрім перемог та поразок, народилася величезна кількість жартів та мемів, які допомагають українцям пережити тягар воєнного часу та не поїхати кукухою.

А тем для жартів у нас достатньо. І всі вони - навколо "другої армії світу", яка вважає себе високотехнологічною та передовою, а насправді є відсталою та безглуздою.

Приміром, зброя та спорядження. Тільки лінивий не сміявся і не жартував із приводу іржавих автоматів Калашнікова, які видавали мобілізованим росіянам перед відправкою на фронт. А як щодо прокладок та тампонів для мобільних аптечок? А бронежелети для гри в пейнтбол та касок із пінопласту? Ця "друга армія світу" хоче нас скосити сміхом.

Наприклад, нещодавно в мережі показали фото башкирських добровольців, які з луками та стрілами вирушать до України воювати з "неонацистами". Із хаймарсами, джавелінами, з новітньою артилерією. Воювати стрілами. Насправді стріли і лук - хороша річ, так ельф Леголас пройшов битву П'яти воїнств, битву при Хелмовій Паді та битву на Пеленнорських полях. Так що зброя придатна, для вигаданого всесвіту Дж. Р. Р. Толкіна.

Леголас, фото: скріншот із YouTube

Скріншот з Telegram

Читайте також: