Самопроголошений глава Білорусі Олександр Лукашенко знову заговорив про Україну та розповів, чи будуть його військові сили на неї наступати. Проте незалежно від його слів усі чудово розуміють, що таким людям як Лукашенко та Путін не варто вірити на слово.

Цю публікацію оприлюднили на порталі новин «РБК-Україна»

За словами білоруського диктатора, він не має наміру відправляти військових на територію України. Він це прокоментував тим, що хоче, щоб у його країні панував мир.

"Сьогодні кричать: "Лукашенко хоче послати в Україну своїх військовослужбовців!" Вже тисячу двісті разів казав, що у мене таких планів немає", - заявив друг російського президента Путіна.

Крім цього, у звичному для себе стилі Лукашенко вирішив продовжити і додав: «Це теж чиїсь діти. Але скаржитися нема кому. Я вас туди, як президент, не посилав. Нам там в Україні робити нема чого. І посилати воювати туди людей нам не потрібно. Чому мене в цьому звинувачують? Бо самі туди посилають цих хлопців».

Після цих слів, білоруський диктатор запитав «про що він мріє», на що Лукашенко відповів: «щоб не було війни в Білорусі».

Вже весь світ в курсі, що Лукашенко такий самий брехун, як і його стародавній друг Путін.

Читайте також:

От і почалося: в Україні збили бойовий вертоліт Лукашенка

Вова, давай визначатись, чи я петляю: Лукашенко вимагає очну ставку з Путіним

Втеча Лукашенка. У мережі розповіли про план Б білоруського диктатора

Путін обдурив Лукашенко: у Білорусі вже не залишилося військових на найнебезпечніших районах