Через те, що Путін розв'язав жорстоку масштабну війну Росії проти України, біди відбуваються не лише на території нашої держави. Як відомо, у Білгородській області ретельно щось вибухає, і не лише. Наразі до мережі потрапили відеоролики, на яких видно, що ця область знаходиться в паніці.

Відповідні кадри розмістили у всіляких соціальних мережах.

З'явилася інформація, що на території Білгорода злякалися звичайнісінького чоловіка із запальничкою. Як повідомляється, він просто йшов вулицею, що викликало справжній параліч у населення, коли вони побачили у його руках звичайну запальничку.

Ця ситуація сталася близько 10 години вечора і місцеві жителі прийняли предмет у руках чоловіка за гранату.

Окрім цього, російські паблики почали писати у соціальних мережах, що невідомий чоловік нібито тримав муляж вибухового пристрою, проте насправді все було не так.

Згодом з'явилися чутки, що до цього чоловіка підійшов ще один нетверезий чоловік і нібито взяв у нього цю гранату, висмикнувши чеку.

Перший заступник голови адміністрації Білгорода Валентин Демидов також відреагував на небезпечного чоловіка із запальничкою та звернувся до місцевого населення: «Слідчі дії ще ведуться, але вже зрозуміло, що загрози немає. Рух відновлено».

Читайте також:

У російському Білгороді цинкові труни, до яких привозять росіян, викидають на звичайні сміття у дворах. Фото

Білгород готується стати частиною України: у мережі з'явилося відео навчань

У мережі з'явилося фото попадань багатоповерхівкою в російському Білгороді. Кажуть, що ракети летіли на Харків