У соціальній мережі з'явилися відомості, що буквально підірвали інтернет. Повідомляється, що за 13 років виходить друга частина культового фільму «Аватар».

Цю інформацію публікую у різноманітних соціальних мережах та порталах.

Варто зазначити, що перша частина легендарного фільму "Аватар" викликала справжній ажіотаж. Його збори встановили рекорди, а люди опинилися без розуму від цього насиченого та барвистого фільму. І ось через 13 років виходить друга частина культової франшизи.

«За 13 років на екрани виходить друга частина фільму «Аватар». Прем'єра відбудеться у США у грудні. Роботу режисера Джеймса Кемерона не покажуть через санкції в Росії, оскільки її знято студією 20th Century Studios, яка входить до The Walt Disney Company», - повідомляється в соціальній мережі.

Варто зазначити, що аудиторія, яка вже давно стежить і чекає нових коношедеврів, не змогла пройти повз таку інформацію. Фанати «Аватара» не промовчали і вирушили до розділу з коментарями.

«Краще зиму без світла пережити ніж потім жити з рашабомжами ... ми вистоємо з нами весь світ ... Слава Україні!» Дуже Крутий фільм», - залишають відгуки користувачі соціальної мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Читайте також:

Бореться з онкологією: як зараз виглядає зірка культового фільму "Анжеліка". Фото

Не стало найвідомішого актора, який був зіркою комедійних фільмів

Це треба побачити: названо 7 культових фільмів про справжніх козаків