Кілька місяців тому подружнє життя зірки бойовиків Сільвестра Сталлоне та його дружини Дженніфер Флавін дала серйозну тріщину. І це при тому, що сімейний стаж подружжя налічує чверть століття. Ще б пак, жінка не просто звинуватила актора у розтраті сімейного майна, а й подала на розлучення.

Однак через кілька тижнів подружжя таки помирилося, Флавін відкликала свою заяву, і з того часу у відносинах пари знову присутня любов і стабільність.

Днями 76-річний актор дав інтерв'ю виданню Sunday Times , в якому вперше вирішив прокоментувати, що сталося насправді, а також поділився досвідом, як йому вдалося пережити такий критичний епізод своєї біографії.

"Скажімо так - це був бурхливий час", - зізнався Сільвестр Сталлоне. "Я прийшов до переусвідомлення того, що є для мене найбільш цінним, і це виявилася любов до сім'ї. Це для мене важливіше за роботу, і через цей важкий урок мені довелося пройти".

Схоже, актор дуже пошкодував і усвідомив те, що надто мало часу приділяв сім'ї. Тепер знаменитість хоче надолужити період, коли для нього була важливіша кар'єра.

"Я не приділяв їм достатньо уваги, коли вони росли. Я був дуже зосереджений на кар'єрі, а тепер я кажу: "Добре, попереду у мене вже не так багато часу, і я хочу почати запитувати їх про їхнє життя", - сказав Сільвестр. Сталлоне.

Нагадаємо, 42-річний Сталлоне і 19-річна актриса-початківець і модель Флавін познайомилися ще в 1988 році в кафе в Беверлі Хіллс, проте одружилися лише через дев'ять років. У них є дочки Софія, Сістін та Скарлетт.

До одруження на моделі актор двічі був одружений: на актрисі Саші Зак, від якої у нього народилися сини Сейдж і Серджіо. Після розлучення в 1985 році він майже відразу одружився з моделлю та актрисою Брігітте Нільсен. Їхній шлюб протримався два роки.

Читайте також: