Єдиний варіант для Путіна – це капітуляція. Так він збереже якийсь образ для всього світу, і можливо, з ним навіть почнуть спілкуватися через якийсь час, тиснути руку і іноді вітати зі святами.

Але Путін наполегливо гне свою лінію, заганяючи свою країну і себе особисто на дно історії. А нещодавно диктатор почав нарікати, що Україна не хоче вести "мирні" переговори.

Докладніше про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на безпосередню заяву Володимира Путіна під час прес-конференції в Сочі.

Кремлівський диктатор розповів, що "Україна викинула результати переговорів у кошик", маючи на увазі зустріч із українською делегацією в Стамбулі, очевидно натякаючи на "зернову угоду", та обстріл Чорноморського флоту.

"А зараз взагалі самі собі заборонили з нами про щось говорити. Ну, як ми можемо зараз обговорювати можливі домовленості, якщо з того боку немає навіть бажання з нами розмовляти. Ну, ми зачекаємо" , - сказав Путін.

Поясніть хтось Володимиру Володимировичу, що він стільки домовленостей, договорів та конвенцій порушив за ці 8 місяців, що не вистачить і тижня, щоб пояснити йому їхній зміст. Чого тільки Будапештський меморандум вартий, який було порушено о 4 годині ранку 24 лютого 2022 року.

Читайте також: