На превеликий жаль, на території України проблем із електропостачанням стає все більше. Крім цього, є ймовірність того, що окупанти продовжать бити ракетами по інфраструктурі і можуть виникнути проблеми не лише зі світлом та водою, а й із газом.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «meta»

Є відомості про те, що українців попередили про більш часті віялові відключення. У зв'язку з цим у мережі вирішили розповісти, як підігріти, або приготувати їжу, коли немає електропостачання.

Найпростіше розігрівати всю їжу одразу на вогні. Але цей варіант підходить для тих людей, які мешкають у приватних будинках. Тут знадобляться лише дрова, вогонь та металевий посуд.

Для всіх українців чудово підійде туристичний пальник, завдяки якому можна приготувати багато чого. Цей пристрій можна купити від 500 гривень. Однак завжди потрібно мати кілька запасних газових балонів.

Крім цього, зараз рекомендується не купувати електричну плиту. На даний час вигіднішим і робочим варіантом буде газова туристична плита.

Також українцям варто розуміти, що Путін не має наміру зупинятися. Заради своєї мети він може надати черговий наказ окупантам, щоб ті знову почали бомбардувати інфраструктуру України російськими ракетами та дронами.

Читайте також:

Смак дитинства: як приготувати швидкі "ледачі вареники". Простий рецепт

Масований ракетний удар по Україні: у яких містах немає світла та води

Якщо вам відключають світло за борги: що потрібно робити і чи мають це право. Не дайте себе обдурити

Доведеться платити більше: у «Нафтогазі» приписують споживачам зайві куби