Рецепт:

Сир - 300г Яйце - 1шт Борошно - 4 ст.л. Цукор - 1-2 ст.л.

У зручну глибоку миску розбиваємо яйце.

Додаємо до яєць цукор і все добре збиваємо. Яйця можна збити виделкою, вінчиком або міксером. Збивати яйця з цукром до стану стійкої піни не потрібно, буде достатньо просто добре перемішати їх з цукром.

За бажанням можна додати до нашого майбутнього тіста пакетик ванільного цукру. Також можна використовувати ванільну есенцію або звичайний ванілін. Також можна додати до сиру цедру апельсина або лимону.

До збитих яєць додаємо дрібку солі та сир. Перемішуємо сир з яйцями.

Додаємо до тіста просіяне борошно. Все добре перемішуємо.

Вимішуємо м'яке еластичне сирне тісто.

Сирне тісто злегка присипаємо борошном і розкатуємо в тонку ковбаску. Нарізаємо цю ковбаску на однакові шматочки.

Варимо вареники в підсоленій киплячій воді в середньому не більш ніж 5 хвилин. Як тільки вареники спливуть на поверхню води, за допомогою шумовки дістаємо їх з окропу і викладаємо на тарілку.

Читайте также:

Доктор Комаровский рассказал рассказал о главной ошибке при приготовлении картошки

Дедовские секреты: как сделать, чтобы картошка не проростала и хорошо хранилась

Слюнки потекут: как быстро приготовить старинное гуцульское блюдо из вареной картошки. Рецепт