Рамзан Кадиров - один із найзапекліших шанувальників політики та моральність диктатора Росії Володимира Путіна.

Негласно його називають "ланцюговим псом" Путіна, який гавкає по команді, дає лапу, коли його просять, і справляє потребу там, де дозволено.

З початку часткової мобілізації, яка була оголошена Путіним 21 вересня, Дон-дон оголосив, що мобілізація в Чечні проходити не буде, оскільки його народ уже взяв участь у війні в Україні, сповна віддав свій обов'язок. Після цього представники багатьох інших республік обурювалися, але це ні до чого не спричинило.

І ось нещодавно глава Чечні заявив, що в його республіки все ж таки продовжуватиметься мобілізація. Докладніше про це інформує ТСН.

Дон-дон зазначив, що вже незабаром повістки розсилатимуться чоловікам чеченської республіки.

«Зараз почнуться повістки чоловікам, і якщо він уже буде числитися в якомусь полку або батальйоні, то йому не доведеться йти в армію, він буде серед своїх – чеченців» , – заявив Кадиров.

Дивним є той факт, що зовсім недавно за заявою міністра оборони Російської Федерації Шойгу мобілізацію було закінчено. Нібито мети мобілізації в 300 000 солдатів було досягнуто, і на цьому мобілізаційна компанія вважається закінченою. З чого раптом Кадиров вирішив мобілізувати чеченців – не зрозуміло. Можливо, готує повалення Путіна.

Читайте також: