У мережі з'явилися відомості про те, що російські військові кораблі почали залишати територію Чорного моря. Це свідчить, що носії небезпечних російських ракет почали масово ховатися від «карми».

Відповідну публікацію оприлюднили на популярному порталі новин «ТСН»

Дуже важливо повідомити, що російська армія вдвічі зменшила кількість кораблів, які носять ракети «Калібр» у Чорному морі. Якщо раніше таких небезпечних російських ракет було 16, то зараз їх лише 8.

У зведенні оперативного командування "Південь" відреагували на ситуацію, що склалася, і вирішили її прокоментувати

"У готовності до застосування ракетного озброєння в акваторії Чорного моря знаходиться один носій високоточних крилатих ракет, споряджений вісьмома "Калібрам"", - заявили в оперативному командуванні "Південь".

Крім цього, вже зовсім не секрет, що в Чорному морі на постійній основі чергують російські окупаційні війська, які складаються із семи кораблів та катерів. Їх можна часто побачити біля території тимчасово окупованого Криму.

Варто нагадати, що о 4:30 ранку, 29 жовтня, на території Севастополя пролунали вибухи. Як повідомляла влада тимчасово окупованого півострова, це були звуки, які видавав Чорноморський флот окупантів під час відбиття атаки безпілотників.

Читайте також:

Поїде додому в пакеті: ЗСУ прибрали майора російського спецназу з ПВК "Вагнер". Фото

Лазять із мішками з-під картоплі, збираючи награбоване: ЗСУ показали фото російських мародерів

ЗСУ почнуть заходити до Криму: в українській розвідці поділилися добрими новинами