Президент Росії Володимир Путін вкотре осоромився, коли звертався до мешканців своєї країни. Він заявив, що в Україні є жахливі підводні апарати зі страшною силою і вони здатні знищувати російські кораблі. Його слова викликали сміх у соціальних мережах, що говорить про те, що диктатор вкотре зганьбився.

Відповідну публікацію було оприлюднено на порталі «Оглядач»

За словами російського голови, біля Севастополя було знищено кораблі Чорноморського флоту. Путін зазначив, що їх знищили українські безпілотні катери.

«Ну, слухайте, адже це не жарти. Ось ці апарати: шість метрів завдовжки, здається, 500 тонн вибухівки. Якщо потрапить – нема зерна, корабля, нічого не залишиться. А винні будемо ми», - звернувся до російського народу Путін.

Окрім цього, глава РФ стверджує, що Україна атакує Чорноморський флот безпілотниками не лише під водою, а й з повітря.

Важливо відзначити, що після цих заяв диктатора, багато людей вирушили до розділу з коментарями, щоб сказати, що Путін все вигадав і навіть висміяли його.

"сам вигадав – сам повірив", "У нього своя реальність. Хворий нелюд. Нічого, ЗСУ підлікує пад*у", "6 метрів завдовжки і вага 500 тонн, серйозно?", "Чого вже дріб'язатися. Сказав би, 12 м та 1000 т.", "Піпл сховає. Як і фрегатик спрятав, шкода, не проковтнув", - пишуть користувачі мережі.

Читайте також:

Тіло Путіна та пакетовані орки: як в Україні відзначають Хелловін. Фото

У Кремлі готові погодитися на всі умови: Путін наляканий і шукає шляхів відходу

Це кам'яний вік: у Путіна вже офіційно хочуть заборонити YouTube по всій Росії