У той час, як популярна актриса Анастасія Заворотнюк продовжує боротьбу з тяжкою хворобою в Росії, її дочка Ганна вирішила на якийсь час перебратися до Баку.

Як з'ясувалося, зовсім недавно дівчина провела відпустку в Азербайджані і була щиро підкорена гостинністю та любов'ю місцевих мешканців.

Нещодавно Ганна разом зі своїм бойфрендом перебралася в Баку назовсім. Пара мала деякі проблеми з житлом, які згодом вдалося налагодити. Очевидно, закохані абсолютно щасливі в Азербайджані.

"Вирішили спробувати. Тут друзі та люди дуже привітні. Подивимося, куди життя занесе», - поділилася Ганна Заворотнюк у соціальних мережах.

Передплатники Анни цікавляться, чому і вона вирішила змінити місце проживання, а також запитали про повернення на батьківщину. Донька актриси поспішила заспокоїти, що має намір жити на два міста, а не емігрувала остаточно.

Зазначимо, що Ганна Заворотнюк вже шість років у відносинах зі своїм коханим, пара познайомилася під час навчання у Нью-Йорку. Чоловік уже зробив їй пропозицію, модель у 2021 році визнавалася передплатникам, що заручена, проте про плани на весілля дівчина поки що нічого не розповідає.

Читайте також:

"Це підстава": учасниця нового "Холостяка" розкрила правду про проект

Російської не буде: Тіна Кароль розповіла, чому відмовилася від своїх хітів

Меган Фокс похвалилася фото, засвітивши "пухке та вологе" місце. Туди люблять цілувати