У зв'язку з масованим ракетним обстрілом Росії, в Україні склалася критична ситуація. Відомо, що сьогодні, 31 жовтня, був черговий терористичний акт за наказом Путіна. Понад 10 українських областей постраждали від прильотів, і багато жителів нашої країни залишилися без води та світла. Особливо критична ситуація склалася у Київській області та столиці України.

Відповідну інформацію оприлюднили практично у всіх українських Telegram-каналах.

Мер Києва Володимир Кличко озвучив дуже сумні новини, в яких йдеться про те, що понад 80% мешканців столиці залишилися без світла та води внаслідок російського бомбардування.

Крім цього, є інформація, в якій повідомляється, що якщо такі масовані ракетні обстріли з боку Росії продовжуватимуться, то мешканців Київщини тимчасово переселятимуть із їхніх будинків.

Скріншот публікації у соцмережі
Скріншот публікації у соцмережі

"Жителів Київщини можуть тимчасово переселити в інші регіони, якщо ситуація на енергетичному фронті стане критичною, — голова КОВА Олексій Кулеба. "Якщо ми зрозуміємо, что інфраструктура настільки пошкоджена, что ситуюцію не вдасться виправити швидко, є план по тимчасовому перевезунню людей в регіони, де ситуація ільш стабільна", - заявив він.

Важливо повідомити, що у зв'язку з критичною ситуацією плановані графіки відключення від світла вже не дійсні.

Читайте також:

Масований ракетний удар по Україні: у яких містах немає світла та води

Відключення світла з 31 жовтня відбуватиметься по-новій системі. Що відомо

На випадок відключення світла: як із двох батарейок та діода зробити лампочку, яка світитиме весь рік. Відео