Через чергову терористичну атаку Росії було введено екстрене відключення від світла в багатьох містах та областях України. Постраждала інфраструктура у 10 областях, що говорив про сумні наслідки.

Відповідну публікацію було оприлюднено на порталі «Оглядач»

У зв'язку з масованим ракетним обстрілом РФ з важливої ​​інфраструктури України, більшість українців залишилися без світла і навіть води.

У Києві та області вже з самого ранку зникло світло. Також на Харківщині, у Дніпропетровській, Чернігівській та Чернівецькій областях немає електропостачання.

Ще повідомляється, що в столиці України 80% споживачів залишилися без води.

Кирило Тимошенко, який відомий, як заступник голови Офісу президента, сказав: «Через масовані обстріли критичної інфраструктури вводяться екстрені відключення електроенергії! Російські терористи вкотре завдали масованого удару по об'єктах енергосистеми низки областей України. Частину ракет вдалося збити ППО, частина ж потрапила в ціль. Служби працюють над ліквідацією наслідків».

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль також повідомив неприємні новини та сказав, що під атаку російських ракет та дронів потрапили 10 регіонів.

«Ракетами та дронами уражено 10 регіонів, де пошкоджено 18 об'єктів, більшість із яких енергетичні. Знеструмлено сотні населених пунктів у семи областях України. У Київській, Запоріжжі, Дніпропетровщині, Харківській області продовжуються локальні аварійні відключення. Сьогодні, як і в попередні тижні, важливо, щоб усі українці свідомо споживали енергію та знизили навантаження на мережу», – сказав прем'єр-міністр України.

У Харкові зупинилася робота метрополітену, а у Києві більшість мешканців столиці не мають світла та води.

Укразилзниця теж зіштовхнулася з великими проблемами.

Читайте також:

Масований ракетний удар по Україні: у яких містах немає світла та води

Якщо вам відключають світло за борги: що потрібно робити і чи мають це право. Не дайте себе обдурити