У зв'язку з тим, що незабаром в Україну прийде зима, українцям вирішили розповісти, як зігріти свої квартири, якщо цьогорічного опалення не буде. Такий варіант цілком можливий, і експерти дали кілька цінних порад.

Відповідну публікацію розміщено на порталі «Фокус»

Мешканцям нашої країни рекомендується добре приготуватися до майбутньої зими. Є ймовірність того, що вона буде дуже складною та опалення виявиться справжньою проблемою.

У зв'язку з тим, що Росія знищує інфраструктуру України, українцям радять утеплювати свої будинки та квартири. Це можна зробити у кілька способів: утеплиться зовні та зсередини квартири.

Для зовнішнього опалення знадобиться мінеральна вата, клей для утеплювача, пінопласт, штукатурна лугостійка сітка і грунтовка.

Крім цього, перед тим як утеплювати свою квартиру чи будинок необхідно потурбуватись про вентиляцію.

Для утеплення зсередини приміщення необхідно мати пінополіуретан, пінофол, рідку кераміку, поліфом, пінополістирол і мінеральну вату.

Також зігрітись можна завдяки звичайним обігрівачам. Однак у зв'язку з тим, що Україну дуже часто накривають російські ракети, було прийнято рішення робити віялові відключення від світла, що свідчить про те, що обігрівач вмикати не вийде.

Також українців неодноразово просили не користуватися обігрівачами, оскільки йде велике навантаження на електропостачання.

А найважливішим чинником є ​​те, щоб із настанням холодів усередину квартири чи будинку не надходило холодне повітря через вікна, підлогу та двері.

Читайте також:

Масований ракетний удар по Україні: у яких містах немає світла та води

Якщо вам відключають світло за борги: що потрібно робити і чи мають це право. Не дайте себе обдурити

Відключення світла з 31 жовтня відбуватиметься по-новій системі. Що відомо