Проте не лише на стосунках із українцями у росіян "прорвало дах". Вони втратили свій людський образ і поводяться огидно навіть до самих себе і до своєї армії.

Українці – це опора ЗСУ. Армія захищає нас, ми – допомагає та захищаємо їх. Донати та волонтерська допомога – це все допомагає тримати армію у хорошому спорядженні та настрої.

У той же час, росіяни розпродують все, що криво лежить - спорядження російської армії, обмундирування та навіть запчастини від військової техніки.

Так, наприклад, на найпопулярнішому російському сайті продають колеса з БТР. Детальніше про це інформує Telegram-канал "Україна Зараз: новини, війна, Росія".

Так, одне колесо можна купити за 9 тисяч рублів, а весь комплет – за 40 тисяч рублів. Складно уявити, де можна їх використовувати в господарстві, але як клумба на дачі буде цілком шикарно.

Варто зазначити, що в мережі ходить безліч відео, де російські солдати скаржаться на погане забезпечення, і тут же на Авіто продають багато різних речей, призначених для армії.

Хоча дивуватися особливо нема чому - яка країна, така й армія.

Читайте також: