Володимир Путін аж трясеться від перспективи свого програшу. Хоча все свідчить саме про це, диктатор все одно гне свою лінію і переводить стрілки.

Все частіше у пресі звучить теза щодо застосування "брудної бомби" на території України. Путін каже, що це українська влада збирається підірвати бомбу, проте насправді планує зробити це саме Кремль.

Докладніше про це інформує Главред, посилаючись на заяву радника Офісу президента Олексія Арестовича.

Військовий експерт упевнений, що на Путіна чекає доля лівійського диктатора Каддафі. Арестович назвав диктатора "втраченим і розгубленим божевільним", який кидає "блатні напівнатяки". Сам рашистський диктатор запевняє, що Росія не зацікавлена ​​у вибуху ядерної бомби, але по суті тільки РФ про це нескінченно і говорить.

"Ми типу тут не маємо, але насправді, якщо треба, застосуємо" і таке інше. В устах Голди Меїр це звучало красиво: "Ядерної зброї у нас немає, але якщо треба, ми її застосуємо". У руках чувака, у якого найбільший у світі арсенал – типу "ми не бачимо, але насправді існує небезпека, не ми це вирішили 70 років тому" – це така типу дівчинка, яка хоче і рибку з'їсти, і зручніше влаштуватися" . – зазначив радник ОП.

Читайте також: