Але без почуття стилю та знань у модній індустрії одягу та взуття, неможливо одягнутися так, щоб виглядати дорого-багато. У сучасному світі багато експертів та блогерів, які допомагають жінкам та чоловікам складати "капсули" та луки для спрощеного вибору гардеробу.

Наприклад, як правильно підібрати взуття до джинсу восени інформує vogue.ua.

Чоботи до колін або ботфорди

Це ідеальне взуття під джинси-скінні. Кілька років такі чоботи не мали успіху, проте в моду їх повернув Еді Сліман у колекції осінь-зима 2021/22, додавши класичний темно-синій жакет і зручну сумку. До речі, чоботи не обов'язково мають бути на плоскій підошві — пара на потовщеній підошві або зі стійким підбором у стилі 1970-х не менш вдалим рішенням.

Celine осінь-зима 20212/22, фото: скріншот із сайту vogue.ua

Ботильйони

Укорочені джинси або капрі виглядатимуть шикарно під ботильйони - черевики на підборах. У такому взутті нога не буде мерзнути. Бренд Saint Laurent запропонував таку комбінацію, а він розуміється на справжньому паризькому шику. Зверніть увагу на носок взуття – зараз у моді варіації на тему квадрата.

Saint Laurent осінь-зима 20212/22, фото: скріншот із сайту vogue.ua

Кросівки

Спортивна мода має попит у будь-яку пору року.
Знаючі люди рекомендують носити спортивне взуття в парі з широкими джинсами, штани яких практично повністю закривають взуття. Така комбінація відмінно підходить для прогулянок містом. Натхнення шукаємо в останній колекції Marques Almeida.

Marques'Almeida осінь-зима 20212/22, фото: скріншот із сайту vogue.ua

Ковбой

Зазвичай ковбойські чоботи поєднують із вузькими джинсами або міні-спідницями, які максимально підкреслюють ноги. Однак Еді Сліман пропонує трохи відійти від усталених правил і до cowboy-boots підбирає джинси, пошиті на кшталт кюлотів — укорочені та широкі.

Celine осінь-зима 20212/22, фото: скріншот із сайту vogue.ua

Читайте також: