У мережі з'явилася інформація про важливі зміни для українських бізнесменів. Стало відомо, що через те, що відбувається на території України, бізнесу дозволено відмовлятися від пожежних перевірок.

Цю публікацію оприлюднили на порталі «Обозреватель»

Для кожного власника бізнесу відомо, що перевірки пожежної безпеки – стандартна процедура. Проте вже найближчим часом український бізнес може відмовитися від цих перевірок та замінити їх ДСНС страхуванням.

Про ці зміни повідомляється в новому законі, який підписав президент України Володимир Зеленський.

Наразі йдеться про спеціальний документ №3361, який був схвалений українськими депутатами у ВР ще 6 жовтня.

Голова комітету з питань фінансів ВР Данило Гетьманцев, який перебуває у партії «Слуга народу», вважає, що такими можливостями можуть скористатися близько 70% підприємців.

"ДСНС сконцентруватися на справді необхідних перевірках бізнесів із підвищеним ступенем пожежної небезпеки", – сказав Данило Гетьманцев.

Крім цього, заступник голови профільного комітету Ярослав Железняк, який перебуває в партії "Голос", розповів, як виглядає дана процедура.

За словами чиновника, бізнесмен отримує аудит пожежної безпеки, потім він отримує страховку та повідомляє про це ДСНС. Після цих дій підприємця буде звільнено від пожежних перевірок.

Українці масово відкривають свій бізнес у Польщі. Як це зробити

Ветеранам ЗСУ дадуть один мільйон гривень на відкриття свого бізнесу. Перші подробиці

Внаслідок прильоту російської ракети не стало найвідомішого українського бізнесмена та його дружини