У мережі з'явилася інформація про те, що вже наступного року з прилавків можуть зникнути одні з найпопулярніших продуктів. У зв'язку з ситуацією, що склалася, аграрії можуть відмовитися від посіву ячменю і жита .

Цю публікацію оприлюднили на порталі "napensii"

На превеликий жаль, в Україні виникає дедалі більше проблем через російських окупантів. Є велика ймовірність того, що вже за кілька місяців зникне певний вид хліба та крупи.

Генеральний директор агрохолдингу HarvEast Holding Дмитро Кушнір попередив українців про те, що у 2023 році пропаде ячна крупа, перлівка та житній хліб.

Такий поворот подій дуже реальний через те, що фермери перестануть вирощувати ячмінь та жито. На жаль, тепер це буде невигідно для них.

Крім цього, слід повідомити, що проблеми з логістикою залишаються, оскільки окупанти не перестають тероризувати територію України.

«Фермери не можуть продати те, що вони виростили хоча б із мінімальним прибутком, тому що зараз це зерно ніхто не купить за реальною ціною», - сказав Дмитро Кушнір.

Швидше за все, вже з 2023 року на території України перестануть вирощувати жито та ячмінь, що свідчить про те, що цієї продукції може не бути зовсім.

Старовинний український рецепт: готуємо кукурудзяну кашу з грибною підсмажкою

Названі найкращі каші, які продовжують життя: є у кожному магазині

Обвисатимуть боки і живіт: названі каші, які насправді тільки псують фігуру

Ці каші відганяють діабет та онкологію: що варто додати до свого раціону.