Ситуація з владою в Росії дуже нагадує поділ спадщини за ще живої бабусі. Коли онуки зібралися і намагаються з'ясувати, кому дістанеться квартира, а бабуся вдає, що не чує ці розмови.

Нині схожі розмови витають у коридорах Кремля. Докладніше про це інформує Апостроф, посилаючись на заяву російського опозиціонера та адвоката Миколу Полозова.

Полозов вважає, що останні два місяці ведення провальної стратегії щодо України вже активізували "підкилимні" ігри у червонокам'яній.

Знаючі люди стверджують, що політична доля Путіна вже вирішена наперед. Але це може не рік і два, проте процес запущений.

Полозов вважає, що у Москві можуть бути створені різні ситуативні союзи чи стратегічна взаємодія між різними групами, зокрема між Пригожиним, Кадировим та ФСБ. Однак поки що всі внутрішні суперечності в Кремлі не впливають на політику РФ щодо України. А подейкують, що Пригожин або той же Кадиров ще більше посилюватиме військову ескалацію щодо України.

"Я думаю, що стратегія залишається незмінною. Завдання російської влади на даний момент – утримати захоплені території, змусити Україну піти на мирні переговори на своїх умовах, продовжуючи утримувати окуповані та анексовані території. І, якщо це вдасться, накопичувати сили для наступного кидка" , – вважає російський опозиціонер.

Читайте також: