Повномасштабна війна трансформувала Україну та українців. Люди стали більш рішучими та сміливими, дружелюбними та милосердними по відношенню до ближніх.

Нація переродилася і вирішила, що вистачить продовжувати цю вікову історію підпорядкування московії та її правоспадкоємцям. І дуже важливу роль на шляху до цього усвідомлення відіграв Зеленський.

Володимир Зеленський – це твердиня українського народу. На початку повномасштабної війни він перший заспокоїв народ і взяв ситуацію під контроль. Йому повірили, йому поважали навіть політичні опоненти та противники. Люди усвідомили, що якщо президент не втік, то є шанс вдало протистояти ворогові.

І верховний головнокомандувач продовжує вселяти віру та надію у серця українців. Навіть коли здається, що сама темрява проникла в наші душі і серця, Зеленський знає, як розвіяти душевну смуту і заспокоїти гарячу голову, і розігріти серце, що охололо.

Президент України часто говорить про велику перемогу над ворогом. Про те, як зміниться життя після цього пекла, про те, як діти будуть у безпеці та розповідатимуть своїм онукам, як хоробрий український народ обороняв землю про супостата.

Нещодавно Зеленський опублікував пост із фотографіями на своєму офіційному Telegram-акаунті.

"Наш шлях до перемоги непростий. Але ми впевнені: він нам під силу. Ми вийдемо на наш кордон, на всі його ділянки. Побачимо наші рубежі та ворожі спини. Побачимо, як сяють очі наших людей та кивають п'ятами окупанти. Це буде наша спільна перемога!" – написав Зеленський.

Читайте також: