У соціальній мережі з'явилися досить жахливі кадри, на яких можна побачити, як легендарний гонщик Ф-1 Фернандо Алонсо зазнав дикого зіткнення на трасі. Це сталося під час перегонів на Гран-прі США.

Відповідні кадри були продемонстровані в обліковому записі «f1» у Instagram.

Знаменитий гонщик Фернандо Алонсо є колишнім чемпіоном і одним із найперспективніших і найвміліших гонщиків сучасності. Після того, як він заявив у 2020 році, що повертається, він зазнав жахливого зіткнення.

Його автомобіль "Астон Мартін" влетів у болід дворазового чемпіона світу на величезній швидкості. Після зіткнення машина Алонсо відлетіла убік, і він врізався у відбійник.

"Той факт, що Фернандо Алонсо після цього продовжував перетинати фінішну межу в P7 ......", - підписаний пост у соцмережі.

Численна закордонна аудиторія, яка стежить за кар'єрою легендарного гонщика, буквально втратила дар мовлення від таких жахливих кадрів. Фанати Фернандо Алонсо не змусили на себе чекати і почали писати відгуки під відеороликом.

«Він знав, що треба тримати мову за зубами, тому що батько цього хлопця буде його босом», «Алонсо, найкращий гонщик на даний момент», «ти знаєш, у чому найбільша несправедливість, мої брати та сестри не дали мені це подивитися , Тому що були міньйони », - пишуть користувачі соцмережі.

Скрін коментарів
Скрін коментарів

Дідусь на старому Москвичі-2141 провчив мажорів на крутих машинах. Відео гонок

Такий би для села: у мережі продають унікальний Москвич для перегонів бездоріжжям