Мешканців столиці України попередили про те, що у Києві можуть відключити світло. Вже сьогодні, 24 жовтня, кияни можуть зіткнутися з неприємними наслідками російських ударів по території України.

Цю публікацію розмістили на порталі новин «Уніан»

Через те, що окупанти знищують інфраструктуру України за наказом Путіна, у багатьох областях та містах немає води та світла. На превеликий жаль, такі проблеми відбуваються і у столиці України.

Як повідомляє НЕК "Укренерго", у Києві можуть відключати електрику.

Варто відзначити, що відключення світла можливо тільки якщо відбудеться дисбаланс в енергосистемі. Однак ще має бути розпорядження від НЕК "Укренерго".

Для того, щоб мешканці столиці могли бути готові до такого неприємного повороту подій, було прийнято рішення називати вулиці, на яких буде відключено світло. Також потрібно розуміти, що відключати електропостачання будуть лише за крайньої потреби.

Ці відключення будуть робитися по черзі, а не скрізь і одразу. Ще варто повідомити, що існує ймовірність похибки у часі, що становитиме близько півгодини.

ДТЕК зазначає, що у їхньому графіку ймовірні зміни.

Варто нагадати, що ще 10 жовтня розпочалася масова ракетна атака по інфраструктурі України, і багато областей залишилося тимчасово без світла.

Через періодичні нальоти та атаки українців попросили максимально обмежити споживання електрики з 17:00 до 22:00.

Також після російського бомбардування 11 жовтня стало відомо, що в Києві почали відключати світло. Міненергетики Герман Галущенко заявив, що через ракетні атаки 10 жовтня пошкоджено 30% енергетичної інфраструктури України.

До двох годин без світла: названо три області, де відключатимуть електрику

Як довше зберегти заряд смартфона, якщо вимкнули електрику. Важливі поради