Останні кілька тижнів українці живуть в очікуванні проблем та перебоїв з енергетикою. Є регіони, які ще жодного разу не сиділи без світла, а є ті, хто не встигає до ладу зарядити телефони та нагріти воду для чаю. Але наш "братський народ" ліворуч від Дніпра працює над тим, щоб "виправити" і це.

Сьогодні, 22 жовтня, у Києві з 8:38 ранку розпочалися стабілізаційні відключення світла. Докладніше про це інформує ТСН.

"За розпорядженням НЕК Укренерго, у Києві з 8:38 почалися стабілізаційні відключення світла", - йдеться у повідомленні компанії ДТЕК у соціальній мережі Facebook.

Кияни можуть ознайомитись із новим спрощеним графіком адрес, де відбуватимуться відключення, за посиланням .

Загалом відомо, що всі споживачі електроенергії Києва розділені на 3 групи, кожна з яких відключатиметься почергово у зазначений проміжок часу.

Варто нагадати, що 22 жовтня продовжився обстріл енергетичної інфраструктури України. Цього разу удар припав на Луцьк та Рівненську область. У Черкаській області теж було скоєно попадання ракети по енергооб'єкту, внаслідок чого влада закликала до "жорсткої" економії електрики.

Крім того, у Хмельницькому також пролунали вибухи, що було офіційно підтверджено мерією та ОВА. Після ворожої атаки місто виявилося без електроенергії.

Загалом людям з усієї України потрібно бути готовим до відключення світла. Потрібно заздалегідь зарядити телефони, ноутбуки, павербанки.

Читайте також: