Стало відомо, що на території України дещо знизилися ціни на одні із найпопулярніших продуктів. Найбільші супермаркети нашої країни встановили нові ціни на гречку та олію.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «today»

Усі вже зіткнулися з неймовірним подорожчанням продуктів після вторгнення путінських окупантів. Ціни на гречку буквально злетіли в небеса і за кілограм даного продукту просили більше 100 гривень. Проте на сьогоднішній день у супермаркетах можна побачити нову ціну – 78,70 гривень за кілограм. Найдешевшу гречану крупу можна знайти у супермаркеті Ашан – по 67,30 гривень за кілограм.

Гречка. Фото: скріншот YouTubе
Гречка. Фото: скріншот YouTubе

Також варто згадати про не менш популярний продукт - соняшникову олію. Сьогодні можна побачити олію ТМ Олейна по 61,20 грн за 850 мл, а в Ашані - по 55,90 грн.

Що стосується марки соняшникової олії ТМ Щедрий Дар, то вона трохи зросла в ціні. Найнижча ціна за пляшку цього продукту зустрічається у супермаркеті Варус – 62,80 грн.

Соняшникова олія
Соняшникова олія

Такий популярний фрукт, як яблука, також трохи впав у ціні. Сьогодні можна побачити середню ціну за цей продукт від 12,67 грн/кг, тоді як Варус запропонує 10,90 грн/кг.

Яблуко. Фото: YouTube, скрін
Яблуко. Фото: YouTube, скрін

Також хотілося б відзначити ціни на яйця, які показують рекордні ціни. На думку експертів, вже з кінця листопада ціни на яйця мають опускатися вниз.

Найкраще закуповувати заздалегідь: починається чергове подорожчання продуктів. На що підвищать ціни

Хліб, м'ясо та молоко: українців попередили про чергове подорожчання продуктів

До кінця року знову подорожчають продукти: на що злетять ціни