У мережі з'явилася інформація про те, що Кремль нібито заперечує те, що Путін прийняв рішення закінчити мобілізацію на території Росії. Це говорить про те, що російські чоловіки й надалі закликатимуться, щоб воювати на території України.

Відповідну інформацію оприлюднили на порталі «Уніан»

Дмитро Пєсков, який є речником російського президента Володимира Путіна, вирішив прямо не відповідати на питання про кінець мобілізації на території Російської Федерації.

Є відомості про те, що Путін нібито вже підписав указ про закінчення часткової мобілізації у Росії.

«Якоїсь точнішої дати немає», - заявив Пєсков.

Крім цього, прес-секретар Путіна сказав про те, що ще навіть не у всіх областях Росії закінчилася мобілізація, яку було заплановано.

14 жовтня президент Росії сказав, що мобілізація в РФ триватиме близько двох тижнів. Однак російські ЗМІ продовжують повідомляти, що чоловіків продовжують закликати воювати на території України.

Важливо наголосити, що коли російські ЗМІ почали говорити про те, що мобілізованих відправляють на війну без якісної амуніції та підготовки, темпи мобілізації явно зменшились.

Ще потрібно нагадати про те, що під час оголошення про часткову мобілізацію, російські чоловіки почали масово залишати територію РФ, що говорить про те, що є люди, які не збираються гинути за безглузді путінські амбіції.

Мобілізація безробітних українців: з'явилося роз'яснення Кабміну

Ще одну категорію українців хочуть звільнити від мобілізації

Лукашенко ухвалив рішення про загальну мобілізацію в Білорусі. ЗМІ розкрили деталі