У соціальній мережі з'явився несподіваний відеоролик, на якому можна побачити, як сніг падає 21 жовтня. Так, уже на території України випав сніг, а найцікавіше в тому, що ця подія сталася не в Карпатах.

Відповідну публікацію було оприлюднено у Telegram-каналі «Новини Черкаси»

Раніше українські синоптики повідомляли про те, що на території України може випасти сніг уже у жовтні. Як виявилося, фахівці мали рацію і вже в одному з українських міст пішов сніг.

На кадрах можна побачити, як у Черкасах випав перший сніг. Варто визнати, що місцеві жителі виявилися здивованими таким поворотом подій.

"З першим снігом! Чи не зважає на це?", - підписав відео автор публікації.

Аудиторія, яка користується популярним месенджером, не пройшла повз це відео. Люди не змусили на себе довго чекати і почали писати свої відгуки під публікацією.

«був колись і в липні, мабуть в 2016 році на Миколаївщині))) я то добре пам'ятаю», «ДРУЗІ ХТО В ЧЕРКАСАХ,ЦЕ РЕАЛЬНИЙ СНІГ», «ВСМ», «Оце сніг аф*геть», «Раньше снег радовал ,ожидание Рождества и нового года,время чудес ...а сейчас как то странно на душе...пусто и темно», «Ще рано! Який сніг!! пліз не треба», - залишають свої коментарі українські користувачі соціальної мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нічні морози: синоптики розповіли, якою буде погода у п'ятницю

Готуємось до мокрого снігу: на яку погоду чекати з четверга. Прогноз

Нічні морози та холодні вітри: синоптик розповів, якою буде погода найближчим часом