Британська розвідка поділилася своїм баченням ситуації на фронтах. Стало відомо, що Російська Федерація та Білорусь, найшвидше, не зможуть назбирати необхідні накопичення для втілення своїх подальших планів в Україні.

Цю публікацію розмістили на порталі «ТСН»

Повідомляється, що російські війська, що знаходяться на території Білорусі, продовжують накопичуватися. Однак відомо, що Путін планує там накопичити близько 85 тисяч окупантів разом із білоруськими військами. На думку британської розвідки, такий поворот подій мало ймовірний.

Така інформація з'явилася у соціальній мережі на офіційній сторінці Міністерства оборони Великобританії у Twitter.

Крім цього, Лукашенко раніше говорив, що на території Білорусі формується російсько-білоруське угруповання. Воно має складатися з 15 тисяч російських військових та з 70 тисяч білоруських.

Також влада Білорусі вже показувала відео, на якому видно, як російські війська стягуються на їхню територію. Військові сили Великобританії з точністю впевнені, що досягти своїх цілей у Путіна та Лукашенка, швидше за все, не вдасться.

"РФ навряд чи зможе сформувати боєздатні сполуки заявленої чисельності, адже його сили зосереджені в Україні", - повідомляє британська розвідка.

Важливо відзначити, що наші західні партнери вважають, що збройні сили Білорусі не досить сильні для проведення великих та складних операцій на території України.

"Оголошення зроблено для демонстрації солідарності двох країн і спроби змусити Україну відправити військові сили на північ", - продовжили розвідники.

Путін зламав Лукашенка: супутник показав нагромадження російських сил у Білорусі. Фото

Лукашенка вже попередили щодо вторгнення в Україну: буде удар