Українці після початку повномасштабної війни з російськими окупантами стали багато поганословити. На жаль і ах, але бувають ситуації, для опису яких нормальних та адекватних слів не підібрати.

Багато хто виплескував негатив вдома, хтось навіть бив посуд, дехто лаявся з росіянами в мережі. Але найоригінальніші українці вчили папуг, що говорять, говорити "Слава Україні! Героям Слава!", а також кричати всесвітньовідому кричалку про Путіна.

До речі, головного світового диктатора сучасності почали називати цим словом після 2014 року, коли він нахабно анексував Крим і засунув свій довгий ніс на Донбас. Людей це обурило до краю, і футбольні фанати вигадали кричалку, яка задовольнила емоційні потреби людей.

Тепер навіть тварини знають, хто насправді Путін. Telegram-канал "Обозреватель" опублікував кілька відео, на яких папуги Жако обзивають кремлівського рашиста та вихваляють Україну.

До речі, представники виду Жако є розумними папугами з розвиненим інтелектом. Тож вони усвідомлено вимовляють усе, що почули, а отже, знаються на геополітиці.

Читайте також:

Сиділи в кущах: Кадиров насмішив відео зі своїми синами, які нібито вийшли проти ЗСУ

До сліз: український військовий зробив пропозицію своїй дівчині просто на концерті. Фото

Даша Астаф'єва показала, як без одягу заманює карася на рибалці: на таке клюне навіть сом

Кремль надсилають навіть небеса: у небі над Києвом сфотографували дивовижний небесний знак. Фото