Українцям повідомили про приємні погодні зміни, що може порадувати мешканців багатьох областей. Стало відомо, що в Україну нібито прийде друге бабине літо, що порадує місцеве населення.

Цю інформацію надали на порталі новин «glavred»

На території України буде сприятливою ситуація вже з 21 жовтня. Є інформація про те, що температура повітря із завтрашнього дня може прогрітися до 21 градуса.

Народний синоптик Стас Щедрін вирушив до соціальної мережі для того, щоб поділитися сприятливим прогнозом погоди.

Насамперед хочеться повідомити, що дощі в Україні надовго не затримаються, бо їх замінить тепла та сонячна погода.

«Вже з наступного тижня в Україну знову повернеться тепла та переважно суха погода, яка затримається щонайменше до кінця жовтня. Температура повітря підвищиться до 15-19 °, а на півдні вдень навіть до 21 °. Потеплішають також і ночі - температурний режим вночі коливатиметься в межах 5-10°, на півночі 3-7° тепла», - заявив Стас Щедрін.

Крім цього, повідомляється, що зима у 2022-2023 роках буде не надто холодною в Україні. За прогнозом фахівців морозів варто очікувати лише у січні.

Також необхідно наголосити, що у зв'язку з проблемами з опаленням через бомбардування окупантів, тепла погода зіграє на руку для мешканців нашої країни. Якщо українці менше користуватимуться обігрівачами, то віялових відключень від світла буде менше.

Готуємось до мокрого снігу: на яку погоду чекати з четверга. Прогноз

Готуємося до ранньої зими: синоптики розповіли, якою буде погода

Сніг почне йти вже у жовтні: синоптик здивував неприємною погодою