У мережі з'явилася інформація про те, що українські бійці отримали іранський безпілотник Mohajer-6 як трофей. ЗСУ підбили дрон на півдні України, який запускають російські війська разом із Shahed-136, щоб бити територію України.

Відповідну інформацію розмістили на порталі новин «Оглядач»

Повідомляється, що у мережі вже з'явилися фотографії Mohajer-6. Унікальні кадри можна побачити завдяки публікації кореспондентки CNN Кларисси Уорд. Вона вирушила у свій обліковий запис у Twitter, щоб надати знімок Mohajer-6.

«Нам надали ексклюзивний доступ до безпілотника Mohajer-6 іранського виробництва, збитого кілька тижнів тому українськими військами на півдні України. Як заявив сьогодні Кремль, Росія використовує лише «російську зброю з російськими номерами» у своїй «спецоперації». Докладніше сьогодні ввечері на CNN», - підписала свою публікацію Кларисса Уорд.

По публікації кореспондентки CNN в черговий раз можна зрозуміти, що влада Кремля продовжує брехати і використовувати іранські безпілотники для бомбардування інфраструктури України.

Після того, як 18 жовтня територія України знову зазнала масових нальотів іранських дронів за наказом Путіна, всім українцям рекомендується бути на чеку.

Є ймовірність того, що може бути чергова хвиля ударів цими безпілотниками іранського походження.

Вже ні для кого не секрет, що Путін хоче знищити інфраструктуру України та залишити її мешканців без світла, води та опалення.

США допоможуть закрити небо від іранських дронів, якими атакує Росія, - СNN

Військовий експерт розповів, яке завдання поставив Путін і чому почалися атаки дронами