Мешканцям України повідомили, що найближчим часом буде подорожчання на оформлення закордонного паспорта та паспорта громадянина України (внутрішнього). Ці зміни набудуть чинності вже менш як за 2 тижні.

Цю публікацію розмістили на порталі «Уніан»

Необхідно повідомити, що вже з 1 листопада буде піднято ціну на оформлення важливих документів. Зараз йдеться про закордонний та внутрішній паспорти, і не тільки.

Важливо відмітити, що вже 14 жовтня вийшла нова постанова №1180 Кабінету міністрів, в якій повідомляється про зміни.

Якщо докладно розглянути цю постанову, стане зрозуміло, що оформлення внутрішнього паспорта громадянина України вже буде стояти 496 гривень замість 252 гривень. Це вартість оформлення паспорта за 10 днів.

Крім цього, значно зросте ціна на оформлення закордонного паспорта – з 704 до 992 гривень. Це за оформлення документів на протязі від 3-х до 7 днів.

Також потрібно попередити про те, що обмін та оформлення документів біженця теж стоятимуть дорожче. З 1 листопада ціна на ці документи складатиме 452 гривні, а тоді як раніше це можна було зробити за 226 гривень.

Оформлення та обмін посвідчення біженця, крім оформлення посвідчення біженця вперше, подорожчає із 168 гривень до 336 гривень.

Оформлення та обмін виду на тимчасове проживання подорожчає з 352 гривень до 452 гривень, а оформлення та обмін картки мігранта подорожчає зі 199 гривень до 399 гривень.

Студентка з Івано-Франківська побажала перемоги Путіну та похвалилася російським паспортом. Фото

Путін віддячив: усім, хто отримав російські паспорти, починають надсилати повістки