Багато ЗМІ досі не можуть зрозуміти і прийняти той факт, що Алла Пугачова стала матір'ю у 64 роки. Тому продовжують мусолити тему того, що Примадонна планує ще поповнення в сім'ї.

До речі, громадськості відомо лише те, що двійнята Єлизавета і Гаррі народилися від сурогатної матері, з тих яйцеклітин, які Пугачова заморозила в молодості. Подробиць про особистість сурогатної матері нічого не відомо.

РосЗМІ стверджують, що Пугачова та Галкін зараз серйозно обмірковують можливість завести ще одну дитину, тим більше, що у них залишився запас генетичного матеріалу. Про це інформує Главред.

Дитину, ймовірно, вирішили заводити в Ізраїлі, де Пугачова на всю облаштовує нове житло, поки Максим Галкін перебуває на гастролях у Європі.

Зрозуміло, чутки з приводу народження ще однієї дитини лише чутки. Тому що, по суті, сімейство оголошено іноагентами в Росії та загалом ситуація у світі неоднозначна, що навряд чи Максим Галкін та Алла Пугачова вирішать, що світові необхідно явити ще одне чадо. І навіть якщо дитина народиться, вони не зізнаються у цьому до повної перемоги України.

Читайте також: