Українцям чудово відомо, що їм доводиться платити чималі суми за комунальні послуги, особливо в зимовий час. Для того, щоб заощадити, може допомогти один дуже простий лайфхак.

Відповідну інформацію надали на порталі новин «РБК-Україна»

Фахівці вирішили дати одну маленьку, але дуже корисну пораду. Якщо ви приймаєте теплий душ або ванну, після цих процедур рекомендується залишати двері ванної кімнати відкритими.

Напевно, кожна людина після важкого робочого дня хоче прийняти теплу ванну або розслабитися в душі. Зважаючи на те, що на носі зима, українцям настійно порекомендували не зачиняти двері після процедур у ванній кімнаті.

Якщо залишити двері ванної кімнати відчиненими після ванної або душу, то це допоможе трохи зігріти вашу квартиру пыд час холодів.

Важливо, що пар і тепло можуть легко поширитися вашою квартирою. Це допоможе деякий час не включати додаткове опалення у вашому улюбленому будинку.

Такий самий принцип можна робити і з кухнею. Наприклад, якщо ви приготували в духовці якусь гарячу страву, то краще залишити двері на кухню відчиненими.

Якщо через такі лайфхаки утворюється вогкість у будинку, наприклад, як після сушіння одягу, настійно рекомендується провітрювати квартиру. Це робиться для того, щоб у квартирі не розводилася пліснява.

Росіян закликали заощаджувати електроенергію: потужні 'хлопки' на російських станціях.

Лічильник перестане накручувати: названо способи економії електроенергії

Українців попередили щодо мобільного зв'язку: намагайтеся заощаджувати