Усім мешканцям України було озвучено неприємні новини. В Офісі президента України попередили, що по всій території України можуть відключити водопостачання та електрику.

Цю інформацію надали на порталі «finance»

На превеликий жаль, російський тиран Путін наказав позбавити Україну критичної інфраструктури будь-яким способом. Ймовірно, це відбувається через те, що окупанти не мають жодних шансів перемогти ЗСУ на полі бою.

Останнім часом ведуться масовані ракетні удари по інфраструктурі усієї України. Ці жахливі події призводять до того, що в різних областях пропадає світло та вода.

Заступник глави Офісу президента Кирило Тимошенко був змушений звернутися до всіх українців із попередженням: «У нас є критична ситуація по всій країні зараз. У нас залежить один регіон від іншого... Тому потрібно готуватися до того, що електроенергії, так і водопостачання чи теплопостачання не буде».

Внаслідок ракетного обстрілу Росією 18 жовтня постраждали багато об'єктів енергетичної інфраструктури.

«Передусім, на Житомирщині один з об'єктів зруйнований», - продовжив Кирило Тимошенко.

Також на цьому його звернення не закінчилося, і заступник глави Офісу президента додав: «Місто Києва потрапило у великий об'єкт енергетичної сфери. Зруйновано багато на цьому об'єкті. Зараз на Троєщині та в деяких районах міста немає водопостачання та електропостачання».

Також Кирило Тимошенко сказав, що, швидше за все, ситуація в Києві буде виправлена ​​найближчим часом.

Крім цього, було сказано, що на Україну чекають дуже важкі часи в майбутньому, і ймовірні віялові відключення від енергопостачання.

Ракетні удари по Україні: у яких містах може пропасти світло

Крім дронів-камікадзе, Іран планує дати Росії балістичні ракети для ударів по Україні, - ЗМІ