Президент України Володимир Зеленський зробив чергову заяву. Він назвав умову, за якої Росія «думатиме про мир».

Цю публікацію оприлюднили на порталі новин «pravda»

Президент України щодня звертається до народу України, і не лише. Він постійно шукає всілякі варіанти, щоб покласти край жахливому терору путінських військ.

Володимир Зеленський сказав, що Росія думатиме про світ лише за одних умов. Агресія припиниться лише тоді, коли в Росії «можливості для терору будуть знешкоджені».

У своєму відеозверненні глава нашої держави заявив: «Але щоб гарантовано захистити наше небо та звести до нуля можливості російських терористів, потрібно набагато більше сучасних систем ППО та більшого забезпечення ракетами для таких систем».

Крім цього, президент України нагадав про те, що РФ зовсім не має шансів виграти на полі бою: «Росія не має шансів на поле бою. І терором перекрити свої військові поразки. Коли російські можливості для терору будуть знешкоджені нашими спільними з партнерами зусиллями, Росії не залишиться нічого іншого, ніж думати про мир».

Українська аудиторія не пройшла повз нього і почала писати свої відгуки під зверненням Володимира Зеленського.

«Вони будуть - можливо - думати про мир у випадку НАФТОВОГО ембарго і за умови непідтримки їх Китаєм. А у іншому випадку це все одно що рубати голову гідрі», «Все вірно сказано президентом», - пишут юзеры сети.

"Двійник Зеленського" з Кварталу розсмішив українців, пожартувавши про Соловйова та лисого Ківа.

"Ви вже програли": Зеленський потужно звернувся до російської армії