У мережі розмістили інформацію про те, що росіяни тепер зможуть купувати автомобілі з Уганди. Після того, як увесь цивілізований світ почав накладати санкції на РФ, місцеві жителі втратили нагоду купувати якісні європейські автомобілі.

Відповідну публікацію розмістили на порталі "dyvys"

Вже весь світ впав у ступор після того, як Росія пішла війною на Україну. Після наказу Путіна в Україні почався справжній хаос, окупанти виявились справжніми терористами, які вбивали безневинних людей, дітей та навіть тварин. Вони ґвалтували жінок і катували їх.

Після таких жахливих подій цивілізований світ почав відмовлятися від співпраці з країною-терористом та накладати на Росію всілякі санкції.

Однак тепер росіяни можуть зрадіти з того, що вони зможуть купувати автомобілі з Уганди. Ця країна заявила, що готова постачати на територію Росії електромобілі власного виробництва.

Посол республіки в Москві розповів в інтерв'ю РІА Новини кілька факторів щодо такого повороту подій. Також він заявив, що Уганда уклала угоду з КамАЗом, щоб відбудувати завод для виробництва вантажівок, які потім потраплятимуть на африканський ринок.

А найцікавіше те, що посол республіки в Москві явно пишається такому досягненню. Він серйозно вважає, що це явний успіх і США не зможе перешкодити Росії працювати з країнами Африки.

Як космічний корабель: Sony показала, як виглядатиме її перший автомобіль. Фото

Вже не покатаєшся: в Україні серйозно піднімуть штрафи для автомобілістів

«Секретний сад»: у Британії знайшли «цвинтар» ретро-автомобілів. Очі розбігаються, відео