Українським батькам та їхнім дітям шкільного віку вирішили нагадати, коли розпочинаються осінні канікули. З'явився чіткий графік, у якому йдеться про тривалість канікул у школах.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «ТСН»

У мережі розмістили спеціальний графік, на якому можна побачити тривалість та дати канікул для школярів у 2022-2023 роках.

Варто наголосити, що цей графік є попереднім, що говорить про те, що адміністрація в різних школах приймає різне рішення.

На території України канікули для школярів мають розпочатися 24 жовтня, а закінчитись – 30 жовтня.

Також існую й інші графіки: із зимовими канікулами, весняними та літніми. Зимові канікули розпочинаються 25 грудня, а закінчуються – 8 січня 2023 року. Весняні канікули триватимуть з 17 березня по 2 квітня 2023 року, а ось літні канікули будуть з 25 травня по 1 вересня наступного року.

Крім цього, у школах із триместровою системою графік канікул трохи інший: перші осінні канікули з 3 до 9 жовтня, другі – з 21 по 27 листопада та новорічні канікули – з 25 грудня до 8 січня наступного року.

Не варто забувати і державні свята, які принесуть вихідні для школярів. Сюди можна включити такі свята як Міжнародний жіночий день, День праці та Великдень, День пам'яті та примирення та День Перемоги.

Небезпека зберігається: Шкарлет розпорядився закрити українські школи

В яких школах узимку будуть теплі батареї: названі регіони. перелік

У Сімферополі 1 вересня директор школи обмовилася і відправила першокласників до "останнього шляху"