У соціальній мережі з'явилися унікальні кадри, де можна побачити, яку амуніцію видають російським окупантам. Ексклюзивний відеоролик з новим «мобіком» із Росії розлетівся по мережі та показав чимало цікавого.

Цю публікацію розмістили в Telegram-каналі «NEXTA live»

Всім добре відомо, що Путін запровадив мобілізацію на території Росії. Чоловікам видають повістки просто у центрі Москви та інших великих містах, щоб кидати їх як «м'ясо» в Україну.

Один чоловік, уже мобілізований, вирішив усім показати, яку амуніцію йому видали.

«А самий парадокс у тому, що наявність «показухи» та інших проблем у російській армії ніяк не лякає Іванів, які все одно їдуть удобрювати забруднювати українську землю», - підписано публікацію в популярному месенджері.

Численна аудиторія, яка підписана на Telegram-канал «NEXTA live», не змусила довго чекати і тут же вирушила в розділ з коментарями.

«Обличчя, не спотворене інтелектом», «Страйкбольні броники?», «Як там писав один із ваших воєнкорів: Буча, Ірпінь, Київ чекаєте? Чекаємо. Армія терористичних бомжів», «Він скоро помре в гарячій точці України куди їх женуть подихати. І йому жилет не потрібний. Тому від вибуху хаймарсу жилети не рятують ... Врятувати їх може тільки наявність мозку, але його немає», - залишають коментарі користувачі соцмережі.

Ще одну категорію українців хочуть звільнити від мобілізації

Лукашенко ухвалив рішення про загальну мобілізацію в Білорусі. ЗМІ розкрили деталі

Хитрий хід: у Росії чоловіки масово вступають до ВНЗ, щоб ухилитися від мобілізації. Фото