З'явилася інформація, що колишній віце-прем'єр-міністр Росії зробив досить несподівану заяву. На його думку, тирана та диктатора Путіна можуть ліквідувати, як Усама бен Ладена.

Цю інформацію надали на порталі новин «ТСН»

Необхідно повідомити про те, що президента Російської Федерації Володимира Путіна можуть «прибрати» спеціальні спецслужби із Заходу. Зараз йдеться про те, що Путіна може чекати той самий сценарій, що й терориста «Аль-Каїди» Усама бен Ладена.

Колишній віце-прем'єр-міністр Росії Альфред Кох уже кілька років мешкає за кордоном. Він вирішив дати заяву, в якій заговорив про російського тирана.

«Між ФСБ – СЗР з одного боку та ГРУ – з іншого йдуть постійні "окопні війни". А є ще Росгвардія та ФСТ, які також представляють окремі "клани". Те, що зараз вийшла назовні критика Кадирова та Пригожина на адресу Міноборони – яскравий доказ цих міжусобиць», – сказав Колишній віце-прем'єр-міністр Росії.

Також Альфред Кох сказав, що «верхівка» Росії не здатна своїми силами усунути Путіна, оскільки вони не можуть порозумітися між собою.

Найімовірнішим сценарієм, на думку Коха, залишається втручання Заходу.

"Захоплені генерали та громадянське оточення Путіна скаже, мовляв: "Дякую, ви нас врятували, давайте ми закінчуємо війну і все звалюємо на Путіна". І всіх це влаштує: і Захід, і російську "верхівку"", - такими словами продовжив свою заяву Альфред Кох.

За путінського бойовика Гіркіна офіційно обіцяють 100 тисяч доларів

"Вже цього року": екстрасенс розповів, що Путіну допоможуть піти у інший світ

У Путіна зовсім скоро вже не залишиться ракет: у Британії розкрили дані