Один із дуже корисних та популярних продуктів на території України починає показувати рекордні ціни. Вже всі українці переконалися, що курячі яйця можуть стати справжнім делікатесом.

Відповідну публікацію розмістили на порталі новин «today»

З'явилися відомості про те, що яйця можуть подешевшати на території України. Після того, як цей популярний продукт побив усі рекорди в ціні, Кабінет Міністрів України звернувся до українців та повідомив, що яйця можуть впасти в ціні.

Українці, які їдять яйця щодня, вже зіткнулися з небаченим. На прилавках магазинів, супермаркетів та звичайних ринків можна було побачити яйця за ціною 70 гривень за один десяток.

Важливо зазначити, що мешканців України трохи заспокоїли та повідомили про те, що вже найближчим часом ціни на яйця мають знизитися.

Крім цього, не потрібно забувати про те, що перед святами ціни на яйця піднімаються ще вище.

Також є інформація про те, що продавці назвали причини стрибків цін на яйця. Це нібито відбувається через те, що фермери не наважилися поставити інкубатори навесні. Швидше за все, це спричинило те, що на даний момент курей та яєць в Україні залишилося дуже мало.

Крім цього, корм для курок також виріс у ціні, а проблеми з логістикою зростають буквально з кожним днем ​​через вторгнення путінських окупантів.

Через кілька місяців все може налагодитись, і виробництва можуть трохи відновитися, що говорить про те, що яйця подешевшають. Вже на початку листопада можна буде побачити зниження цін на найпопулярніший продукт.

До кінця року знову подорожчають продукти: на що злетять ціни

Якщо закриються магазини: якийсь запас продуктів потрібно зробити заздалегідь. перелік